In verband met het Coronavirus is de praktijk geopend, verplicht gebruik van een mondkapje. Echter  alleen toegankelijk wanneer u geen gezondheidsklachten heeft, die gerelateerd kunnen zijn aan corona. Wanneer dat het geval is, kunnen we een telefonische afspraak maken. ik wil graag zo veilig mogelijk met iedereen omgaan, vandaar deze maatregelen.

In 2020 is dieetadvisering voor 3 uur opgenomen in het basispakket. Vergoedingen vanuit het basispakket vallen onder het eigen risico, behalve bij kinderen onder de 18 jaar. Voor dieetadvisering vanuit de ketenzorg hoeft u géén eigen risico te betalen. Voor 2020 worden de volgende tarieven gehanteerd:

Voor een algemeen voedingsadvies wordt 60 minuten in rekening gebracht.

Eerste consult
(gesprek van 60 min)
€ 70
Vervolgconsult
(gesprek van 20-25 min)
€ 35
Kort vervolgconsult
(gesprek van 10 min)
€ 17.5
Telefonisch of e-mail consult
(per 15 min)
€ 17.5
Extra toeslag voor huisbezoek

€ 27,50

Deze tarieven kunnen anders zijn als er een contract met uw verzekeraar is. ik heb met alle verzekeringen een contract, behalve CZ /OHRA

 

Indien u een afspraak niet kunt nakomen, kunt u dit kosteloos tot 24 uur tevoren telefonisch of via email doorgeven.

Directe toegankelijkheid (DTD)

Per 1 augustus 2011 is de diëtist vrij toegankelijk geworden, wat betekent dat u geen verwijsbrief meer nodig heeft om dieetadvisering vergoed te krijgen. Echter niet alle zorgverzekeraars doen hieraan mee. Daarnaast bevat een verwijsbrief vaak zeer waardevolle informatie die voor mij essentieel is voor een goede behandeling. Ik vraag u daarom om een verwijsbrief van uw (huis)arts of specialist mee te nemen.

 

Voor 2021 heb ik met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, behalve voor CZ, OHRA en Nationale Nederlanden. U krijgt dan een deel van de consulten vergoed.